Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl vinkøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl – Grand Cru Vinkøler

  • Dagens pris: 319,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Rosendahl

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Coolshop.dk.

Her kan “Rosendahl – Grand Cru Vinkøler” fås til 319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rosendahl Grand Cru vinkøler H22,5 cm Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk.
Vinkøleren måler 23 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde v…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

2: Rosendahl Grand Cru vinkøler h 25,5 cm – Gun metal

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru vinkøler h 25,5 cm – Gun metal som vi har fundet til 399,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Rosendahl Grand Cru vinkøler Klassisk og elegant vinkøler fra Rosendahls Grand Cru serie.
Vinkøleren er lavet i rustfrit stål og har den super flotte Gun Metal farve, som giver et skarpt og cool udtryk.
Perfekt til at holde vinen kold under middagen uanse…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Rosendahl vinkøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Rosendahl vinkøler:

Dyreste Rosendahl Vinkøler på listen er Rosendahl Grand Cru vinkøler h 25,5 cm – Gun metal fra Erling Christensen Møbler med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Vinkøler er Rosendahl – Grand Cru Vinkøler som du kan købe for 319.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 80 kr. – de 2 Rosendahl Vinkøler vi har fundet koster i gennemsnit 359 kr.
Ovenstående Rosendahl Vinkøler data og priser er hentet fra 2 butikker (Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Vinkøler tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler: