Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Wagner hvidvin. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wagner hvidvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hvidvin, Wagner Stempel – Riesling 1 LITER (Tyskland)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Delikatessehuset.

Her kan “Hvidvin, Wagner Stempel – Riesling 1 LITER (Tyskland)” fås til 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Utrolig meget kvalitet for pengene Denne store (1 liter) hvidvin fra det tyske vinhus Wagner Stempel er en af vores hit-vindere hvert eneste år.
Den er klassisk Riesling – fyldt med smagsnuancer fra lyse frugter; grønne æbler, fersken og lime leger ta’ f…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

2: Hvidvin, Wagner Stempel – Weissburgunder Trocken ØKO (Tyskland)

Sidste produkt på vores liste er Hvidvin, Wagner Stempel – Weissburgunder Trocken ØKO (Tyskland) som vi har fundet til 170,- hos Delikatessehuset.

Forhandlerens beskrivelse:
En hvidvin med en kæmpe fanskare Denne økologiske hvidvin fra det tyske vinhus Wagner Stempel er en af vores hit-vindere hvert eneste år.
Let cremet med en fantastisk finish.  I munden præsenteres du for en smagsoplevelser, der rummer både saftige pærer…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

Dyreste Wagner Hvidvin på listen er Hvidvin, Wagner Stempel – Weissburgunder Trocken ØKO (Tyskland) fra Delikatessehuset med en pris på 170.00. Billigste udvalgte Hvidvin er Hvidvin, Wagner Stempel – Riesling 1 LITER (Tyskland) som du kan købe for 159.00 hos Delikatessehuset. Forskellen på de to priser er 11 kr.
Ovenstående Wagner Hvidvin data og priser er hentet fra 1 butikker (Delikatessehuset). Alle Wagner Hvidvin tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidvin blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidvin: