Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde vinstativ. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinstativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hahn Vinstativ Krom 1 række

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Hahn Vinstativ Krom 1 række” fås til 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette stativ fra Hahn kan du nemt hænge dine vinglas op i køkkenet på en elegant og praktisk måde.
Denne løsning gør vinglassene lettilgængelige for dig samtidig med at de udstilles smukt og bliver en del af køkkenets interiør.  Stativet fås i to fo…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dorre Vinia vinstativ

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Dorre Vinia vinstativ til kun 355,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vinia-vinstativet fra Dorre er til dig, der holder af vin og nyder at have de fine etiketter fremme.
Vinstativet, som er fremstillet af matsort smedejern, rummer hele ni flasker vin, og det enkle og lette design pynter smukt i hjemmet….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Hahn StackRack vinstativ til 20 flasker

Næste anbefaling er “Hahn StackRack vinstativ til 20 flasker”.

Dagens bedste tilbud på “Hahn StackRack vinstativ til 20 flasker” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 357,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hahns StackRack-kollektion er designet til dig, der elsker vin og efterhånden er ved at have samlet et helt lille lager sammen.
Vinstativet er nemlig indrettet sådan, at det består af fem selvstændige etager, som kan rumme op til fire flasker vin hver.
Hv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Vægmonteret Vinstativ 24 Final Touch

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 749,-, nu kun 599,-.
    Du sparer 150 kr. / 20 %
  • Fundet hos Barlife.dk

Produkt nummer 4 på vores “vinstativ-liste” er Vægmonteret Vinstativ 24 Final Touch som du lige nu kan købe for 599,- hos Barlife.dk

Forhandlerens beskrivelse:
vægmonteret vinstativ til kommercielt eller privatbrug – Kan holde op til 24 flasker Kan hænges op i stuen, køkkenet eller hvor som helst i hjemmet, da vinreolen fra final touch sparer dig meget plads med det meget minimalistiske design.
Bredde: 1 (2,5cm)…

Se hos Barlife.dk ❯❯

5: Vægmonteret Vinstativ 18 Final Touch

Sidste produkt på vores liste er Vægmonteret Vinstativ 18 Final Touch som vi har fundet til 549,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
vægmonteret vinstativ til kommercielt eller privatbrug – Kan holde op til 18 flasker Kan hænges op i stuen, køkkenet eller hvor som helst i hjemmet, da vinreolen fra final touch sparer dig meget plads med det meget minimalistiske design….

Se hos Barlife.dk ❯❯

Dyreste Vinstativ på listen er Vægmonteret Vinstativ 24 Final Touch fra Barlife.dk med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Vinstativ er Hahn Vinstativ Krom 1 række som du kan købe for 89.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 510 kr.
Ovenstående Vinstativ data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Barlife.dk). Alle Vinstativ tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinstativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinstativ blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinstativ: