Vinkøler.dk: Find blandt 3146 Produkter | 11 Kategorier | 74 Brands | 86 Forhandlere

Bedste Lyngby Glas Hvidvin: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Lyngby Glas hvidvine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Lyngby Glas hvidvine

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lyngby Glas hvidvine | ✅ Hvidvin-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk. 2: Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk.
  • Transparent miljøkrystal
  • Eksklusivt design til enhver indretning
  • Høj holdbarhed og lav-alkaliske opvaskemidler anbefales
  • Smuk og elegant måde at nyde hvidvin på
  • Praktisk tilbehør til enhver vinkælder
  196,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 8 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Lyngby Glas hvidvine

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lyngby Glas hvidvine som du kan finde lige nu.

  1: Lyngby hvidvinsglas - Juvel - 4 stk.

  Hvorfor vælge Lyngby hvidvinsglas - Juvel - 4 stk.?

  Lyngby Glas blev etableret i 1940 af den danske isenkræmmer Holger Jepsen og udviklede sig til at blive en af Danmarks toneangivende og mest succesfulde glasfabrikker. Lyngby Glas har i mange år sat sit betydelige præg på de danske middagsborde og nu alts

  2: Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk.

  Hvorfor vælge Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk.?

  Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk., er en fantastisk tilføjelse til enhver vinkælder. Disse hvidvinsglas er lavet af transparent miljøkrystal og har en høj holdbarhed. Glassene er fremstillet i et eksklusivt design, der passer til enhver indretning og vil tilføje et strejf af elegance til enhver begivenhed.

  For at sikre den bedst mulige oplevelse med disse Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas skal de afvaskes inden brug og vaskes i opvaskemaskinen på et kort program med lav temperatur og lav-alkaliske opvaskemidler. Det anbefales også at have salt i opvaskemaskinen og tilsætte en halv deciliter vineddike ved lav temperatur, når du skal vaske miljøkrystal.

  Med disse hvidvinsglas kan du nyde din yndlingshvidvin på en smuk og elegant måde. Du kan være sikker på, at de vil fortsætte med at se godt ud og fungere perfekt i årene fremover på grund af deres høje holdbarhed.

  Samlet set er Lyngby Glas Melodia Hvidvinsglas, 4 stk., et smukt og praktisk tilbehør til enhver vinkælder. Med deres eksklusive design og holdbarhed kan du nyde din yndlingshvidvin på den smukkeste måde muligt.

  Lyngby glas fremstilles i helt transparent miljø krystal. Det blyfri glas gennemgår en patenteret proces hvorved det bagefter fremstår ekstraordinært klart og med høj holdbarhed, hvilket gør glasset velegnet til opvaskemaskine. Ved vask i opvaskemaskine bør glasset vaskes med glasprogram/ lavere temperaturer.

  Andre mærker af hvidvine

  På vores liste her har vi samlet de Lyngby Glas bedste hvidvine på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige hvidvin til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top