Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde hvidvin. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hvidvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: RCR Opera Hvidvin 16 cl

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Home Sweet Home.

Her kan “RCR Opera Hvidvin 16 cl” fås til 299,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

2: RCR Oasis Hvidvin 23 cl

Anden anbefaling har vi fundet hos Home Sweet Home, hvor du kan købe RCR Oasis Hvidvin 23 cl til kun 299,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

3: RCR Daily Hvidvin 34 cl

Næste anbefaling er “RCR Daily Hvidvin 34 cl”.

Dagens bedste tilbud på “RCR Daily Hvidvin 34 cl” har vi fundet hos Home Sweet Home hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

4: RCR Ego Hvidvin 32 cl

Sidste produkt på vores liste er RCR Ego Hvidvin 32 cl som vi har fundet til 199,- hos Home Sweet Home.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hvidvin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hvidvin:

Dyreste Hvidvin på listen er Domaine Faiveley Bienvenues Bâtard-Montrachet Grand Cru 2017 – Hvidvin fra Den Sidste Flaske med en pris på 2000.00. Billigste udvalgte Hvidvin er Hvidvin, Charles Meras – Chardonnay, 25cl (Frankrig) som du kan købe for 40.00 hos Delikatessehuset. Forskellen på de to priser er 1960 kr. – de 4 Hvidvin vi har fundet koster i gennemsnit 9080.82 kr.
Ovenstående Hvidvin data og priser er hentet fra 16 butikker (Home Sweet Home, Barlife.dk, Wineman.dk, Gourmetshoppen.com, Coolshop.dk, Smageklubben, Winther Vin, Delikatessehuset, Emmalys, Den Sidste Flaske, Kun Det Bedste, Bloomit, Bydahlliving.dk, Citatplakat.dk, KræZen.dk, Nemmegaver.dk). Alle Hvidvin tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidvin blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidvin: