Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde hvidvin. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hvidvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodega Norton Colección de los Andes Sauvignon Blanc 2018 – Hvidvin

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Sidste Flaske.

Her kan “Bodega Norton Colección de los Andes Sauvignon Blanc 2018 – Hvidvin” fås til 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækre, friske noter fra Mendoza i Argentina En af de førende vinmagere i Sydamerika står bag denne forfriskende Sauvignon Blanc Bag god vin står altid en god vinmager.
Vinmageren af ??Bodega Norton er argentineren David Bonomi.
Han er en del af en ny gen…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

2: Pinea Korde Blanc 2021 – Hvidvin

Anden anbefaling har vi fundet hos Den Sidste Flaske, hvor du kan købe Pinea Korde Blanc 2021 – Hvidvin til kun 369,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvidvin, der imponerer og leverer på alle parametre – det er eksklusivt og lækkert Eksklusiv første hvidvin fra et af vores spanske yndlingshuse: Pinea KORDE er et ord, der bruges af Vaccean-folket, den oprindelige befolkning i Ribera del Duero-regionen i…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

3: Singulares Luna Creciente Albarino 2018 – Hvidvin

Næste anbefaling er “Singulares Luna Creciente Albarino 2018 – Hvidvin”.

Dagens bedste tilbud på “Singulares Luna Creciente Albarino 2018 – Hvidvin” har vi fundet hos Den Sidste Flaske hvor prisen lige nu er 119,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det her er jo ægte autentisk sommer, sommervin! Luna Creciente er et endnu Viñedos Singulares-projekt, denne gang i Galiciens Rias Baixas og med den fremragende Albariño-druesort Stedet er beliggende i kommunen Creciente i det indre af Galicien, ved siden…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

4: Valdrinal de Santamaria 2021 – Hvidvin

Produkt nummer 4 på vores “hvidvin-liste” er Valdrinal de Santamaria 2021 – Hvidvin som du lige nu kan købe for 99,- hos Den Sidste Flaske

Forhandlerens beskrivelse:
100% Verdejo – dyrket med stolthed! Vin med en enestående frugtagtig karakter og friskhed.
Dens smag er glat, meget behagelig med en meget velintegreret syre.
Denne skønne hvidvin fra Bodegas Valdrinal bliver dyrket i A.
O.
Rueda, Karakteren defineres ud…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

5: August Kesseler Lorchhausen Seligmacher GG Riesling 2017 – Hvidvin

Forhandlerens beskrivelse:
En kæmpe Kesseler! Da August Kesseler overtog hans forældres etablering, som blev grundlagt i 1924, var han kun 19 år gammel. Traditionelt set blev der primært produceret bulkvin, og vingårdsområdet var lige over seks hektar.
August fortæller at ejendomm…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

6: Peter Bott Sauvignon Blanc – Hvidvin

Forhandlerens beskrivelse:
Easy-to-drink hvidvin fra Peter Bott, som trækker topkaraktere fra kunderne.
Sprød Sauvignon Blanc fra Peter Bott med frisk syre og afbalanceret sødme Peter Botts Sauvignon Blanc kan nøjagtigt det, som en god sauvignon blanc skal kunne.
Den er et must for…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

7: Nivarius Fermentado En Barrica 2019 – Hvidvin

Forhandlerens beskrivelse:
Nivarius revolutionerer hvidvin i Rioja Nivarius forener de gamle traditionelle druer med et moderne udtryk Siden grundlæggelsen har formålet med Nivarius været at dedikere sin krop og sjæl til produktionen af ??hvidvine i et Rioja, der ellers er berømt f…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

8: Miller-Cyrot Mâcon Verzè 2016 – Hvidvin

Sidste produkt på vores liste er Miller-Cyrot Mâcon Verzè 2016 – Hvidvin som vi har fundet til 175,- hos Den Sidste Flaske.

Forhandlerens beskrivelse:
Tør, cremet og lækker Chardonnay fra Mâcon Verzè i Bourgogne.
Vi har kun et begrænset antal af denne, så det handler om at slå til inden de er væk! Er du på jagt efter Chardonnay af en højere kvalitet end hvad du er vant til? Så læs med her.
Miller-Cyrot…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hvidvin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hvidvin:

Dyreste Hvidvin på listen er Alternativ Hvidvin Selection 2.0 – Hvidvins Smagekasse fra Den Sidste Flaske med en pris på 1259.00. Billigste udvalgte Hvidvin er Hvidvin 25 Cl Reserva som du kan købe for 23.20 hos Barlife.dk. Forskellen på de to priser er 1235.8 kr.
Ovenstående Hvidvin data og priser er hentet fra 15 butikker (Den Sidste Flaske, Gourmetshoppen.com, Bloomit, Winther Vin, Citatplakat.dk, Kun Det Bedste, Home Sweet Home, Smageklubben, Mostersskur.dk, KræZen.dk, Nemmegaver.dk, Barlife.dk, Bydahlliving.dk, MaxiGourmet, Delikatessehuset). Alle Hvidvin tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidvin blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidvin: