Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre vinkøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Rondo Vinkøler

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Dorre Rondo Vinkøler” fås til 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd et lækkert koldt glas rosé, hvidvin, mousserede eller andet med hjælp fra denne elegante Rondo vinkøler fra Dorre.
Du behøver blot at fylde køleren op med is, lægge din flaske i og så kan du nyde de kølige forfriskninger – selv på varme sommerdage….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dorre Temp vinkøler

Sidste produkt på vores liste er Dorre Temp vinkøler som vi har fundet til 166,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd en romantisk middag med champagne, rosévin eller hvidvin til, som du kan være sikker på, forbliver kold ved hjælp af vinkøleren fra Dorre.
Temp vinkøleren er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og har et minimalistisk samt stilrent design.
De…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Dorre Vinkøler på listen er Dorre Rondo Vinkøler fra KitchenOne.dk med en pris på 219.00. Billigste udvalgte Vinkøler er Dorre Temp vinkøler som du kan købe for 166.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 53 kr.
Ovenstående Dorre Vinkøler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Vinkøler tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler: