Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde rødvin. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rødvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano DOCG

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Home Sweet Home.

Her kan “Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano DOCG” fås til 99,95 kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

2: Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano Riserva DOCG

Anden anbefaling har vi fundet hos Home Sweet Home, hvor du kan købe Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano Riserva DOCG til kun 189,95 kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

3: Rødvin Capp. Santandrea – Arciduca Chianti C. Senesi ØKO

Næste anbefaling er “Rødvin Capp. Santandrea – Arciduca Chianti C. Senesi ØKO”.

Dagens bedste tilbud på “Rødvin Capp. Santandrea – Arciduca Chianti C. Senesi ØKO” har vi fundet hos Home Sweet Home hvor prisen lige nu er 139,95 kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

4: Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano Riserva Fondatore

Sidste produkt på vores liste er Rødvin Cantagallo – Chianti Montalbano Riserva Fondatore som vi har fundet til 359,95 hos Home Sweet Home.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rødvin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rødvin:

Dyreste Rødvin på listen er Gaja Sorì Tildìn (Barbaresco) Langhe 2017 – Rødvin fra Den Sidste Flaske med en pris på 4359.95. Billigste udvalgte Rødvin er Umbala Shiraz 2020 – Rødvin som du kan købe for 49.00 hos Den Sidste Flaske. Forskellen på de to priser er 4310.95 kr. – de 4 Rødvin vi har fundet koster i gennemsnit 14971.88 kr.
Ovenstående Rødvin data og priser er hentet fra 6 butikker (Home Sweet Home, Winther Vin, Teacup.dk, Den Sidste Flaske, Kun Det Bedste, Delikatessehuset). Alle Rødvin tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvin blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvin: