Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen rødvinsglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen rødvinsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Sky rødvinsglas 6 stk.

  • Dagens pris: 399,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Sky rødvinsglas 6 stk. som vi har fundet til 399,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk et smukt og stilrent bord ved hjælp af de skulpturelle rødvinsglas fra Georg Jensen, som er en del af Sky-serien.
Serien er designet af Aurélien Barbry og består af bartilbehør, såsom shakers, målebægere og proptrækkere, men også andre redskaber til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen rødvinsglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen rødvinsglas:

Dyreste Georg Jensen Rødvinsglas på listen er Georg Jensen Sky rødvinsglas 6 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Rødvinsglas er Georg Jensen Sky rødvinsglas 6 stk. som du kan købe for 399.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Georg Jensen Rødvinsglas vi har fundet koster i gennemsnit 399 kr.
Ovenstående Georg Jensen Rødvinsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Georg Jensen Rødvinsglas tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvinsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvinsglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvinsglas: