Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo vinkøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo StayCool vinkøler, sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo StayCool vinkøler, sort” fås til 130,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
StayCool vinkøler i sort med gele fryseelement og produceret i nylon.StayCool køler hurtigt vinen og holder den kølig længere.
Vinkøleren holder den afkølede hvidvin kold i op til 2 timer.Vinkøleren har en praktisk størrelse og kan tages med overalt.
Vink…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo – Dekanteringskaraffel m/køleelement (Vinkøler)

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo – Dekanteringskaraffel m/køleelement (Vinkøler) som vi har fundet til 599,- hos Coolshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Eva Solo dekanteringskaraffel med køleelement Vidste du, at du sagtens kan dekantere hvidvin og at mange hvidvin ofte har godt af, at blive iltet igennem for at åbne op for smagsnuancerne.
”Hvidvin kan dekanteres, og især en fedmefuld Chardonnay har god…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Eva Solo vinkøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Eva Solo vinkøler:

Dyreste Eva Solo Vinkøler på listen er Eva Solo – Dekanteringskaraffel m/køleelement (Vinkøler) fra Coolshop.dk med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Vinkøler er Eva Solo StayCool vinkøler, sort som du kan købe for 130.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 469 kr. – de 2 Eva Solo Vinkøler vi har fundet koster i gennemsnit 364.5 kr.
Ovenstående Eva Solo Vinkøler data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Eva Solo Vinkøler tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler: