Romantisk ophold for 2 - 3 tips til at få den helt perfekte tur

Nogle gange kan man komme til at glemme romantikken i den travle hverdag. Nogle gange har man ikke glemt den, men der er bare tid at finde til den. Måske er der lange arbejdsdage, måske har man børn og andre ting som fylder dagene op. Så kan man tænke nok så meget på romantikken og at tage sig god tid med sin partner, men det er desværre ikke nok at tænke. Så bliver det hurtigt svært når dagene går, og man har stadig ikke nok tid.

Derfor er det vigtigt at sørge for at lave den tid. Man kan hurtigt tænke, at ja det kan vi jo sagtens nå på et andet tidspunkt. Eller man tænker, det jo ikke noget der haster, det når vi nok. Men så går dagene, og så er det til sidst meget lang tid siden at man har givet sig tid til egentlig at være sammen med sin partner.

Det kræver at man sætter tid af til det, og siger nu er det nok. Vi skal have tid til at være os, og nyde hinandens selskab. En god måde at gøre dette på, er ved at sætte tid af, og lave en fast aftale, og så forkæle sig selv.

Tag væk

Hvis man bare er derhjemme, kan man hurtig få tiden til at gå med alt mulig andet alligevel. Så skal man alligevel bare lige svare på nogle mails, eller lige lægge vasketøj sammen eller andet. Så bruger man pludselig alligevel tiden på noget andet, og man er der ikke fuldt ud med sin partner.

Tager man væk, så er der ingen distraheringer, men ens fokus kan fuldt ud være på sig selv og sin partner, og jeres forhold. Her er nogle tips til at forkæle jer selv og nyde jeres tid sammen.

1. Mad og drikke

Forkæl dog jer selv med alle sanser, tag på restaurant eller hotel, eller hvor i helst vil være, og få noget lækkert mad. Måske laver i den selv i et sommerhus og hygger jer med at lave den sammen, eller i tager ud og får den serveret.

Sørg også for at få lidt godt til ganen med drikkelse. Fyr op for godterne og forkæl jer selv. Skaf jer en vinkøler og fyld den op med de vine i bedst kan lide. Få jer et godt sted ude i haven med liggestole og bål, hvor i kan drikke vinen de sene sommeraftener.

Når i sørger for at forkæle jeres sanser sammen, skaber det også en romantisk stemning mellem jer, og tænder op for alle de andre sanser.

2. Tag på tur

Oplev noget sammen. Tag ud på en køretur sammen, se nogle slotte og godser, eller tag på et romantisk kroophold for 2. Der er masser af muligheder, og på denne måder deler i en oplevelser og får noget nyt ind sammen.

Hvis i også vælger nogle romantiske steder som en kro, et slot eller en tur i skoven, så kan i vække den romantiske følelse sammen, hvor i glemmer hverdagen.

3. Få pulsen op

En anden metode er simpelthen at tage ud og opleve noget hvor i begge får pulsen op og adrenalin i kroppen. På denne måde får i noget energi, og i får energi sammen. Det vækker en masse i os, som både glæde og lyst.

I kan få en sjov oplevelse ved at tage ud og dyrke sport sammen, eller gøre noget vildt som får adrenalinen ud i kroppen. Det kan være klatrerparker eller forlystelsesparker. Giv jer selv lov til at være 'barnlige' og nyd noget der er sjovt.

Det kan give en masse energi og sjove oplevelser sammen, som kan gøre jer tættere, i en hverdag hvor i ellers hurtigt glemmer at have de her sjove oplevelser sammen. Steder som Tivoli kan være rigtig romantiske, samtidig med at i kan få nogle sjove og vilde oplevelser sammen.

Hvad der passer jer

Der er altså masser måder at få noget romantik tilbage på, når den ellers kan blive glemt i hverdagen. Om det så er det rolige kroophold, en vild tur med sport eller om i forkæler jer selv derhjemme med en vinkøler så vælg det som passer bedst til jer. Også hvis det egentlig bare er derhjemme med en god film og lidt alene tid. Der er noget for alle, en tur ud af huset kan også være en tur i skoven eller en køretur.

Menu
Top