Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Orrefors rødvinsglas. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Orrefors rødvinsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Orrefors More Mature Rødvinsglas 48cl., 4 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Orrefors More Mature Rødvinsglas 48cl., 4 stk.” fås til 241,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
More Mature-glasset er særligt velegnet til røde vine af modnede druer, hvis aroma og smag kommer bedst til udtryk i en bred og åben vinkuppel. More Mature løfter de runde, fyldige dufte og smage i vinen frem og skaber en blød elegance.
Sættet indeholder…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Orrefors Nobel Rødvinsglas 20cl

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Orrefors Nobel Rødvinsglas 20cl til kun 564,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette rødvinsglas kan du dække bordet som til en Nobel prisuddeling.
Serien er nemlig skabt i forbindelse med 90års jubilæum på prisuddelingen og udstråler elegance.
Glasset er lavet af mundblæst krystalglas i høj kvalitet og op Orrefors’ glasværk i S…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Orrefors Difference Mature Rødvinsglas, 63cl.

Næste anbefaling er “Orrefors Difference Mature Rødvinsglas, 63cl.”.

Dagens bedste tilbud på “Orrefors Difference Mature Rødvinsglas, 63cl.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 238,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den modne rødvin udvikler over tid komplekse smage og dufte.
Difference Mature-glasset fremhæver den modne vins bouquet og gør den mere tilgængelig, da glassets store overflader tillader vinen af trække vejret dybt, så at sige, og altså blive iltet godt i…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Orrefors Metropol Rødvinsglas 61cl

Produkt nummer 4 på vores “Orrefors rødvinsglas-liste” er Orrefors Metropol Rødvinsglas 61cl som du lige nu kan købe for 289,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Metropol-serien fra Orrefors byder på mundblæst krystalglas fra glasværket i Småland og med vinglasset der har en kapacitet på 61cl kan du nu nyde din vin med elegance.
Vinglasset har nogle unikke skarpe kanter og er med sin størrelse ideelt til rødvin….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Orrefors Merlot Rødvinsglas 45cl

Forhandlerens beskrivelse:
Vinglasset fra Merlot er et klassisk og universalt glas som du kan bruge til enhver rødvin.
Serien fra Orrefors er designet af Erika Lagerbielke og byder på moderne forme i glas der fremhæver vinens smage og aromaer….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Orrefors Difference Primeur Rødvinsglas, 62 cl.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette elegante rødvinsglas er en del af Orrefors’ prisbelønnede Difference-kollektion, som er designet med fokus på de enkelte forskellige i forskellige vintyper.
Lige præcis dette glas er designet til unge rødvine og til at fremhæve druens karakter og fr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Orrefors More Rødvinsglas XL 61cl., 4 stk.

Sidste produkt på vores liste er Orrefors More Rødvinsglas XL 61cl., 4 stk. som vi har fundet til 279,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse store rødvinsglas fra Orrefors’ More-kollektion er særligt designet til at fremhæve både smag og aroma i en fadlagret rødvin.
Glassets store kuppel giver plads til, at noget af vinens bitterhed fra garvesyren forsvinder, samtidig med at der er plads…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Orrefors rødvinsglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Orrefors rødvinsglas:

Dyreste Orrefors Rødvinsglas på listen er Orrefors Nobel Rødvinsglas 20cl fra KitchenOne.dk med en pris på 564.00. Billigste udvalgte Rødvinsglas er Orrefors Merlot Rødvinsglas 45cl som du kan købe for 169.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 395 kr. – de 7 Orrefors Rødvinsglas vi har fundet koster i gennemsnit 286.43 kr.
Ovenstående Orrefors Rødvinsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Orrefors Rødvinsglas tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvinsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvinsglas blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvinsglas: