Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl rødvinsglas. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl rødvinsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk.” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant vinglas fra Rosendahl som er velegnet til mange typer vine.
Med det enkle design kan glasset give dig en stilren borddækning, og det kan nemt sammensættes med resten af din service. Glassenes rummelighed skaber en stor overflade, der lader vinen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Rosendahl – Premium Rødvinsglas – 2 pak

  • Dagens pris: 195,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Rosendahl

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl – Premium Rødvinsglas – 2 pak som vi har fundet til 195,- hos Coolshop.dk.

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Dyreste Rosendahl Rødvinsglas på listen er Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Rødvinsglas er Rosendahl – Premium Rødvinsglas – 2 pak som du kan købe for 195.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 104 kr.
Ovenstående Rosendahl Rødvinsglas data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk). Alle Rosendahl Rødvinsglas tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvinsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvinsglas blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvinsglas: