Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl rødvinsglas. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl rødvinsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk.” fås til 303,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant vinglas fra Rosendahl som er velegnet til mange typer vine.
Med det enkle design kan glasset give dig en stilren borddækning, og det kan nemt sammensættes med resten af din service. Glassenes rummelighed skaber en stor overflade, der lader vinen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Rosendahl Premium Rødvinsglas

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Premium Rødvinsglas som vi har fundet til 115,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab en elegant og stilren borddækning med disse smukke rødvinsglas fra Rosendahl Premium serien.
Glassenes rummelighed skaber en stor overflade, hvorpå vinen kan udvikle sig for en unik smagsoplevelse.
De høje og lige stilke skaber et enkelt og minimali…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Rosendahl rødvinsglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Rosendahl rødvinsglas:

Dyreste Rosendahl Rødvinsglas på listen er Rosendahl Grand Cru rødvinsglas 45 cl. 6 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 303.00. Billigste udvalgte Rødvinsglas er Rosendahl Premium Rødvinsglas som du kan købe for 115.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 188 kr. – de 2 Rosendahl Rødvinsglas vi har fundet koster i gennemsnit 209 kr.
Ovenstående Rosendahl Rødvinsglas data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk). Alle Rosendahl Rødvinsglas tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvinsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvinsglas blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvinsglas: