Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Campo rødvin. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Campo rødvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Amarone Della Valpolicella Campo Leon DOC 2016 – Rødvin

Sidste produkt på vores liste er Amarone Della Valpolicella Campo Leon DOC 2016 – Rødvin som vi har fundet til 325,- hos Den Sidste Flaske.

Forhandlerens beskrivelse:
En kæmpe vinder fra Latium Morini! Denne Amarone er et brag af en vin.
Den skiller sig ud fra mængden, og er virkelig en verdensklasse af en vin.
Amarone Campo Leon er Latium Morinis stolthed.
Det lave udbytte på 25 ha er med til, at give et godt druepote…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Campo rødvin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Campo rødvin:

Dyreste Campo Rødvin på listen er Amarone Della Valpolicella Campo Leon DOC 2016 – Rødvin fra Den Sidste Flaske med en pris på 325.00. Billigste udvalgte Rødvin er Amarone Della Valpolicella Campo Leon DOC 2016 – Rødvin som du kan købe for 325.00 hos Den Sidste Flaske. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Campo Rødvin vi har fundet koster i gennemsnit 325 kr.
Ovenstående Campo Rødvin data og priser er hentet fra 1 butikker (Den Sidste Flaske). Alle Campo Rødvin tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvin blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvin: