Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville vinreol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville vinreol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bloomingville Lucas vinreol brun – bambus 55

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Bloomingville Lucas vinreol brun – bambus 55” fås til 650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lucas vinstativ fra Bloomingville er den perfekte løsning til at holde dine flasker lige ved hånden.
Vinreolen er lavet af rattan og gran og har et originalt X-formet design, der vil se godt ud i dit køkken eller opbevaringsrum….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Bloomingville – Barbel Vinreol

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Bloomingville

Sidste produkt på vores liste er Bloomingville – Barbel Vinreol som vi har fundet til 899,- hos Coolshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Du tænker det måske ikke, når du ser på det.
Men dette er faktisk en vinreol. De unikke og smukke udskæringer lavet i hånden er specielt designet til at understøtte flaskehalsene ved tour yndlingsvine.
En vinreol, der er dekorativ og måske kaldes kunst i…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bloomingville vinreol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bloomingville vinreol:

Dyreste Bloomingville Vinreol på listen er Bloomingville – Barbel Vinreol fra Coolshop.dk med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Vinreol er Bloomingville Lucas vinreol brun – bambus 55 som du kan købe for 650.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 249 kr. – de 2 Bloomingville Vinreol vi har fundet koster i gennemsnit 774.5 kr.
Ovenstående Bloomingville Vinreol data og priser er hentet fra 3 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Likehome.dk, Coolshop.dk). Alle Bloomingville Vinreol tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinreol guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinreol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinreol: