Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde vinkøler. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vinkøler Rustfritstål

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Barlife.dk.

Her kan “Vinkøler Rustfritstål” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rustfrit stål Tulip Ice Bucket 4,5 liter / 8 pint Dimensioner: 21cm (H) x 22,2cm (D)…

Se hos Barlife.dk ❯❯

2: Vinkøler i Vintage Look

Anden anbefaling har vi fundet hos Barlife.dk, hvor du kan købe Vinkøler i Vintage Look til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ekstravagent og smuk Dobbeltsidet vinkøler i vintage look Højde (cm): 20,0Ydre diameter (cm): 12,0Indre diameter (cm): 10,7Skal du bruge en vinkøler er det formentligt fordi, du har en god flaske vin du ønsker at holde afkølet.
Hvis det er en vin, der ska…

Se hos Barlife.dk ❯❯

3: Vacu Vin Active Elegant vinkøler, rustfri stål

Næste anbefaling er “Vacu Vin Active Elegant vinkøler, rustfri stål”.

Dagens bedste tilbud på “Vacu Vin Active Elegant vinkøler, rustfri stål” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 382,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vinkøleren fra VacuVin gør det nemt at holde en flaske kold, uden brug af is.  Vinkøleren indeholder et køleelement, som du kan opbevare i køleskabet  – eller med fordel i fryseren.
Hermed kan du sikre dig max køletid på din vinkøler. Perfekt til v…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Vinkøler med luftfilter

Produkt nummer 4 på vores “vinkøler-liste” er Vinkøler med luftfilter som du lige nu kan købe for 119,- hos DinGadget.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Hold din vin kold på varme dage med denne smarte vinkøler! Elsker du et dejlig koldt glas vin så vil det glæde dig at vide at der findes en vinkøler som denne der udover at køle kan ilte din vin så din yndlings vin får en mere frisk og lækker smag.
V…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

5: Vinkøler med luftfilter

 • Dagens pris: 89,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149.00, nu kun 89,-.
  Du sparer 60 kr. / 40 %
 • Fundet hos Dealshoppen

Forhandlerens beskrivelse:
En smart opfindelse med to funktioner, der øjeblikkeligt køler vinen og lufter den så dens egenskaber forbedres! Et must-have til de mest eksklusive fester. Holder vinen friskere så den serveres med stil og elegance! Specifikationer: Lavet af…

Se hos Dealshoppen ❯❯

6: Muubs Vinkøler Valley

 • Dagens pris: 369,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 548.00, nu kun 369,-.
  Du sparer 179 kr. / 32 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Muubs

Forhandlerens beskrivelse:
Muubs Vinkøler ValleyRå og rustik vinkøler i rå poleret sten.
Naturlig og smuk.Da vinkøleren er håndlavet i sten, vil der være forske i farve, stuktur og størrelse.Måler H 21 Ø 17 cmVil du se hele vores sortiment af Muubs service så se med her….

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

7: Witt WCIF60185-2BG vinkøler, 93 flasker, 2 zoner

Sidste produkt på vores liste er Witt WCIF60185-2BG vinkøler, 93 flasker, 2 zoner som vi har fundet til 17999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Witt WCIF60185-2BG får du en praktisk vinkøler til at bygge ind med vendbar låge, så den passer perfekt mellem to overskabe.
Vinkøleren har to forskellige zoner og rummer 93 flasker fordelt på 12 udtræksbare træhylder.
Begge zoner har en justerbar tem…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vinkøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vinkøler:

Dyreste Vinkøler på listen er Witt WCF75201-2BG vinkøler, 270 flasker, 2 zoner fra KitchenOne.dk med en pris på 29999.00. Billigste udvalgte Vinkøler er The.Lampion L – Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler – Hvid som du kan købe for 1.00 hos Capida.dk. Forskellen på de to priser er 29998 kr. – de 7 Vinkøler vi har fundet koster i gennemsnit 43214.32 kr.
Ovenstående Vinkøler data og priser er hentet fra 35 butikker (Barlife.dk, Nemmegaver.dk, KitchenOne.dk, Wineman.dk, DinGadget.dk, Dealshoppen, Plusshop.dk, Gucca.dk, Bydahlliving.dk, Coolshop.dk, Capida.dk, Kun Det Bedste, Fenomen, Lamper.dk, Bolig & Haven, Likehome.dk, ModernHouse.dk, Biopejs Shop, Packhouse.dk, Mostersskur.dk, Elgiganten, Home Sweet Home, ES Furniture, LforLiving.dk, Lyshygge.dk, Stokværk, Unishop.nu, Campstuff, Homeshop.dk, Proshop.dk, Erling Christensen Møbler, Davidsenshop.dk, Bazta.com, Satana.dk, Manillo.dk). Alle Vinkøler tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler:

3 grunde til at du vil elske at have en vinkøler

Er du typen der elsker at forkæle din gæster? Gør middagen lidt mere ekstravagant med en perfekt tempereret vin. Måske ønsker du bare at holde din hvidvin kold, når du skal ud i det ganske land. Det er der også rig mulighed for.

Find en køler for enhver smag. Jagten behøver ikke være lang, medmindre du ønsker at investere lidt mere. For mange er en simpel køler det perfekte valg.

Nyd livet lidt mere med en vinkøler

Mange mennesker holder af et køligt glas mousserende vin. Ofte er køleskabet løsningen, men ved den temperatur, man har i køleskabet, lever vinen ikke op til sit fulde potentiale.

Om det er rød, hvid, rosé eller mousserende, er der en ideel temperatur for vine. Du vil elske at kunne ane nye sider af dine favoritter ved den rette temperering -og det er så meget nemmere med hjælp fra de rette elementer.

Køleren kan også være et smukt element i hjemmet. Det ekstra touch. Du kan få et utal af forskellige former og materiale. Og der er helt sikker en, der passer perfekt ind i din stil. Det kan skabe et udtryk af ekstravagance, men kan også skabe hygge, hvis man vælger en med en i keramik eksempelvis.

En simpel hobby til for alle mennesker

At gå op i vin, kan godt lyde som en dyr og tidskrævende hobby. Men det behøver det ikke at være. Der findes eksempelvis mange gode apps, som kan hjælpe dig i gang med at lære vinkortet at kende.

Alt efter hvor kraftig en rødvin er, skal den serveres på en temperatur, der ligger mellem 12 og 20 graders celsius. Det kan altså være langt fra den stuetemperatur, som de fleste plejer at gå med.

Bag på de fleste flasker står der, hvad den perfekte temperatur er for lige nøjagtig den vin. Hvis man vælger en køler med indbygget temperaturføler, er det pludselig en leg at servere en perfekt drue. Du vil opleve, at vinen pludselig smager af meget mere, og du kan nu smage de aner i ingredienslisten, som ellers virkede utydelige.

Det skal du overveje før du køber en vinkøler

Det er godt at tænke over, om man ønsker at kunne have en enkelt vin på køl eller mange flasker. Til den der ønsker at opbevare flere på en gang, kan et vinkøleskab anbefales. Disse findes også i utallige former og størrelser, nogle med plads til 200 flasker eller mere!

For mange mennesker er det nok med simpel køler med plads til en enkelt flaske, der giver det sidste touch til et flot dækket bord. Foretrækker man en sjov gadget, som kan starte samtaler, findes der kølere, der er formet som for eksempel en ananas eller en pokal. De findes også med LED lys og glimmer -den perfekte gave til en af veninderne.

Få den bedste vinoplevelse med den rette temperatur

Temperaturforslag til de forskellige vine:

 • Champagne og mousserende vine: 6-10 °C
 • Lette hvidvine: 10 °C
 • Fyldige hvidvine: 10-12 °C
 • Rosévine: 7-10 °C
 • Lette rødvine: 12-14 °C
 • Mellemkraftige rødvine: 16 °C
 • Kraftige rødvine: 20 °C

Vennerne vil elske dig

Om det er i dit hjem, i parken eller et helt tredje sted, er der altid en anledning til at nyde et godt glas vin. Vinkølere findes til både ham og hende, store og små, ekstravagante og nedtonede. Dine gæster vil elske at få serveret det perfekte glas.

Hvem vil ikke være den, der serverer det bedste glas vin til maden? Køb en køler i dag, og glæd dig til at lege med vinens forunderlige verden!

Hvorfor mon købe dine nye vinkølere online i stedet for i en butik? – 3 gode argumenter for hvorfor det er en god ide

Du kan købe vinkølere online uden at have travlt

At shoppe vinkølere kan godt kræve noget koncentration. Man skal være helt sikker på at man vælger den rigtige model, til den rigtige pris. Men koncentration er ikke det man får mest af hvis man vælger at købe sin vinkøler i en fysisk butik.

Her er der larm, folk der skubber, og 1000 ting der forstyrrer.

Shopper du til gengæld derhjemme er du sikker på at du kan koncentrere dig 100% om dit køb, i fred og ro.

Fri levering

En af de ting der nogle gange kan tale imod at man handler på nettet er leveringsomkostningerne. Dit køb skal jo sendes hjem til dig, og det koster altså som regel noget.

Og man gider ikke rigtig betale 39 kroner for at få sendt et mindre køb hjem.

Men leveringsomkostninger er noget der er blevet meget bedre de sidste par år, og på flere af de shops vi viser her på vinkøler.dk vil du kunne købe en vinkøler med gratis levering (evt. mod et vist minimumskøb).

Bedre forbrugersikkerhed online end ved handel i i en butik

Webshops i dag prøver at fjerne alle de barrierer der gør at folk endnu ikke har taget springet til at købe vinkølere online frem for i butikkerne. Og en af de grunde er returretten, hvor man gerne skal være sikker på at man kan returnere sit køb. Derfor er der mange af webshopsne her på vinkøler.dk hvor du får udvidet returret – nogle steder endda et helt år.

Og faktisk er det nemmere at returnere en vare købt på nettet. Du skal godt nok selv betale for at sende den retur (faktisk er der også flere og flere webshops der også gerne vil betale returportoen for dig), men du slipper for at stå i kø, og måske vigtigst af alt bliver din kvittering ikke væk fordi du altid har den i din mailboks.

Ud over vinkøler.dk driver vi også siden nøddeknækker.dk – prøv at giv den et besøg.

Måske kan du også lide:

Her på Vinkøler.dk skriver vi ikke kun om Vinkøler – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: