Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton vinkøler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton vinkøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Pilastro vinkøler

Sidste produkt på vores liste er Stelton Pilastro vinkøler som vi har fundet til 199,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sørg for, at vinen holder sig kold under hele middagen ved hjælp af vinkøleren fra Stelton.
Sæt vinkøleren i fryseren inden brug, eller læg isterninger i bunden – på den måde holdes vinen kold.
Den praktiske og elegante vinkøler er en del af Pilastro-seri…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton vinkøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton vinkøler:

Dyreste Stelton Vinkøler på listen er Stelton Pilastro vinkøler fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Vinkøler er Stelton Pilastro vinkøler som du kan købe for 199.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Stelton Vinkøler vi har fundet koster i gennemsnit 199 kr.
Ovenstående Stelton Vinkøler data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk). Alle Stelton Vinkøler tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøler: