Vinkøler.dk » Alle guides » Hvidvin » Siemens Hvidvin

Bedste Siemens Hvidvin: Se top 2

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Siemens hvidvine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Siemens hvidvine | ✅ Hvidvin-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Siemens hvidvine

Her kan du se hele vores liste over de bedste Siemens hvidvine som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Weingut Dr. Siemens, Riesling Herrenberg Auslese 2011 (v/6stk) – Hvidvin

 • Dagens pris: 166,60 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 196,-, nu kun 166,60.
  Du sparer 29 kr. / 15 %
 • Fundet hos VildMedVin DK
 • Mærke: Siemens

Vores første anbefaling er “Weingut Dr. Siemens, Riesling Herrenberg Auslese 2011 (v/6stk) – Hvidvin” som lige nu er på tilbud hos VildMedVin DK.

Her er prisen sat ned med 15 % og kan altså fås for kun 166,60 – en besparelse på 29 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette er lidt af en raritet.
En smukt udviklet, men stadig også imponerende vital Riesling Auslese fra Dr.
Jochen Siemens 6.
høst på det imponerende 6,5 ha.
store Herrenberg, som spejler sig direkte ned i Saar-floden, og som er et af de få Grosses Monopollage (Lage im Alleinbesitz) i Tyskland.Siemens købte vingården, da han erfarede, at den tidligere ejer Bert Simon, efter 35 år på skråningen, var ved at brænde ned og Siemens brugte efterfølgende 10 år og det meste af sin formue på sammen med vinmageren Franz Lenz at forfølge drømmen om at skabe fantastiske vine.
Desværre havde hans børn ikke helt de samme drømme, og i 2016 overlod han derfor stafetten til ægteparret Dorothee Heimes og Ludger Neuwinger-Heimes, som nu sammen med deres søn Felix fortsætter det vanskelige arbejde med at kultivere vinstokkene på det stejle Herrenberg og den lige så stejle naboskråning Würtzberg.Vinen er således skabt på let botrytiserede Riesling druer med en mostvægt på 96-100° Oechsle, som kom hjem efter at de polske høstarbejdere den sidste uge i oktober havde taget deres 3.
tur op og ned på den stejle skråning.
Klaserne er soigneret både på skråningen, så der blev lidt til fuglene og vildsvinene, og igen oppe på vingården forud for presningen af de hele klaser.
Den frit løbende most er ledt direkte ned i rustfri ståltanke uden anvendelse af pumper, hvor vinen langsomt spontangærer op til relativt høje 9,5% alkohol og en restsødme på lige under 70g.
hvorefter vinen stabiliseres og modner sammen med gærresterne i 10 måneder frem mod aftapningen i august.En smuk mildt omfavnende vin med masser af moden frugt i form af søde kvæder, modne reinekloder, mirabeller, ferskner, hvide blomster og lidt søde ribs såvel til næsen som i munden.
Cremet, eksotisk og nærmest legesyg i munden hvor der også kommer lidt bitter mandel og en lidt stenet mineralitet flyvende angiveligt fra den blå skiffer, som vinstokkenes rødder kringler omkring.En herlig vin at skænke som aperitif hvor man så kan meditere lidt over, at den kun er godt på vej, og at den givet vil belønne dem, som har tålmodighed til at gemme den væk i yderligere 10 år.
Naturligvis fin til ikke for søde desserter, men også spændende hvis man tør lege med sødme i det salte køkken….

Se hos VildMedVin DK ❯❯

2: Weingut Dr. Siemens, Riesling Herrenberg Spätlese Feinherb 2011 (v/6stk) – Hvidvin

 • Dagens pris: 124,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 147,-, nu kun 124,95.
  Du sparer 22 kr. / 15 %
 • Fundet hos VildMedVin DK
 • Mærke: Siemens

Sidste produkt på vores liste er Weingut Dr. Siemens, Riesling Herrenberg Spätlese Feinherb 2011 (v/6stk) – Hvidvin som vi har fundet til 124,95 hos VildMedVin DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette er lidt af en raritet.
En smukt udviklet, men stadig imponerende vital Riesling Spätlese, hvor druerne har fået lov til at veksle så meget af deres sukkerindhold til alkohol, at vi ender i den kategori, som tyskerne meget rammende kalder for feinherb.
Bare 20g.
restsukker er der tilbage, og det betyder sammen med de 9 års forædling i flasken, at vinen er på vej ud af det søde køkken og ind i det salte, hvor den vil kunne forbløffe og begejstre.En herlig vin som smukt bygger bro over til den milde sødme i serveringer med for eksempel jomfruhummer og kongekrabbe og smukt spiller op til Sashimi, Nigiri, Maki og såmænd også de krydrede Sticks fra et velturneret Sushi-køkken….

Se hos VildMedVin DK ❯❯

Andre mærker af hvidvine

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste hvidvine på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige hvidvin til dine behov: