Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Pandora hvidvin. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pandora hvidvin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodegas Pandora Pandra Verdejo 2020 – Hvidvin

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Sidste Flaske.

Her kan “Bodegas Pandora Pandra Verdejo 2020 – Hvidvin” fås til 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ekstrem value for pengene! Verdejo fra Rueda-regionen med 4 stjerner på Vivino! Pandora er en unik vin, der vækker alle de søde fornemmelser i munden.
Lavet med 100% Verdejo-druer fra gamle vinmarker og efter en omhyggelig proces, hvor tradition og modern…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

2: Pandora Ariabal Verdejo 2020 – Hvidvin

Sidste produkt på vores liste er Pandora Ariabal Verdejo 2020 – Hvidvin som vi har fundet til 69,- hos Den Sidste Flaske.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker Verdejo fra Rueda! Billig og smagfyldt, perfekt til sommeren Har du en lille forkærlighed for spanske vine, og leder du efter en delikat og rund hvidvin, der vil give dig en ny uforglemmelig smagsoplevelse? Så skal du prøve at smage denne friske og…

Se hos Den Sidste Flaske ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Pandora hvidvin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Pandora hvidvin:

Dyreste Pandora Hvidvin på listen er Bodegas Pandora Pandra Verdejo 2020 – Hvidvin fra Den Sidste Flaske med en pris på 89.00. Billigste udvalgte Hvidvin er Pandora Ariabal Verdejo 2020 – Hvidvin som du kan købe for 69.00 hos Den Sidste Flaske. Forskellen på de to priser er 20 kr. – de 2 Pandora Hvidvin vi har fundet koster i gennemsnit 79 kr.
Ovenstående Pandora Hvidvin data og priser er hentet fra 1 butikker (Den Sidste Flaske). Alle Pandora Hvidvin tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hvidvin guides:

Fandt du ikke det rigtige Hvidvin blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hvidvin: