Du er landet på Vinkøler.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal rødvinsglas. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal rødvinsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rilly rødvinsglas med sølvkant – H23 cm fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos ES Furniture.

Her kan “Rilly rødvinsglas med sølvkant – H23 cm fra Nordal” fås til 439,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukt rødvinsglas med sølvkant fra Nordal….

Se hos ES Furniture ❯❯

2: JOG Rødvinsglas i klar glas – æske med 6 stk. fra Nordal

Sidste produkt på vores liste er JOG Rødvinsglas i klar glas – æske med 6 stk. fra Nordal som vi har fundet til 399,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi anbefaler dette rødvinsglas Jog fra Nordal. …

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal rødvinsglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal rødvinsglas:

Dyreste Nordal Rødvinsglas på listen er Rilly rødvinsglas med sølvkant – H23 cm fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 439.00. Billigste udvalgte Rødvinsglas er JOG Rødvinsglas i klar glas – æske med 6 stk. fra Nordal som du kan købe for 399.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 40 kr. – de 2 Nordal Rødvinsglas vi har fundet koster i gennemsnit 419 kr.
Ovenstående Nordal Rødvinsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (ES Furniture). Alle Nordal Rødvinsglas tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rødvinsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Rødvinsglas blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rødvinsglas: